Yleistä

Seuran järjestämät avoimet kilpailut

Oulun Golfkerho ry:n avoimiin kilpailuihin ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki Suomen Golfliiton tai jonkun kansallisen golfliiton jäsenkortin omaavat jäsenet.

Kilpailukalenterista näet kaikki OGK:n kilpailut

Kilpailumaksut

Kullekin kilpailulle on määrätty kilpailumaksu, joka käy ilmi kilpailukutsusta.

Huom! Kilpailessaan pelilipuilla pelaavan henkilön tulee kilpailumaksun lisäksi antaa pelilippu. Vieraspelaajien tulee kilpailumaksun lisäksi suorittaa green fee -maksu tai antaa pelilippu.

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Kilpailuihin ilmoittautumiset suoritetaan lähtökohtaisesti Nexgolf –ajanvarausjärjestelmän kautta sähköisesti tai ilmoittautumalla caddiemasterille.

Ilmoittautumisaika päättyy yleensä edeltävänä keskiviikkona klo 18.00 lauantain kisaan ja edeltävänä torstaina klo 18.00 sunnuntain kisaan. Joissain kilpailuissa on poikkeava ilmoittautumisajan päättyminen, se ilmenee kilpailukutsusta.

Kilpailuihin ilmoittautumiset ovat sitovia. Kilpailusta poisjääminen tai kilpailun keskeyttäminen pätevää syytä ilmoittamatta aiheuttaa yhden viikon kilpailukiellon kilpailumaksun suorittamisesta alkaen. Muistathan, ettei huono sää ole peruste kilpailusta poisjäämiseen.

Kilpailujen lähtölista ja tulokset julkaistaan kilpailukalenterissa.

Tutustu tarkemmin kilpailumääräyksiin ja paikallissääntöihin.

Palkintojen verotus

Verohallinnon ohjeen mukaisesti Oulun Golf ilmoittaa kaikki antamansa palkinnot verottajalle vuosi-ilmoituksella. Kumulatiivinen raja on 100 euroa.

(Mikäli OGK:n antamat rahapalkinnot jäävät alle rajan, mutta pelaaja on muilta seuroilta vastaanottanut palkintoja, joiden myötä 100 euron raja ylittyy, on pelaaja itse velvollinen tekemään ilmoituksen verottajalle.)

Viite: Verohallinnon ohje ´Apurahojen, stipendien, tunnustuspalkintojen ja muiden palkintojen verotus´ kohdat 4.6 ja 4.7. Ohjeen julkaisupäivä 11.3.2016.