Pelaaminen

Pelioikeudet Sankivaaran golfkentällä

Pelikausimaksuilla ja osakkeiden hoitovastikkeilla hoidetaan ja ylläpidetään kenttää vuosittain.

Jäsenyyden lisäksi siis pelaamaan päästäksesi sinulla tulee olla jonkinlainen pelioikeus, joka voi olla päiväkohtainen, (peliliput, Gree Fee vieraat) tai sarjakortti (5- ja 10-kortti) tai koko kauden rajoittamaton pelioikeus (oma osake tai vuokrattu pelioikeus).

Pelioikeudet Sankivaaran golfkentällä ovat pääsääntöisesti sidottuja osakkeisiin.

Opiskelijat ja juniorit voivat kuitenkin pelata maksamalla jäsenmaksun lisäksi pelikausimaksun. Lisäksi vieraspelaajilla on mahdollisuus vierailla kentällä Green Fee -maksulla.

Aloittelijoille ja opiskelijoille on tarjolla 10 tai 5 pelikerran kortit

Henkilöosake (B-osake) tuottaa pelioikeuden yhdelle henkilölle pelikaudeksi. Pelioikeuden käyttäjä nimetään kaudeksi kerrallaan

Osakkeenomistajalla tulee olla vastike- ja jäsenmaksut maksettuina, jotta hän saa jäsen- ja tasoituskortin.

Jos osakkeenomistaja vuokraa osakkeeseensa liittyvän pelioikeuden toiselle, hänellä ei ole oikeutta saada jäsen- ja tasoituskorttia, sillä vain yksi henkilö voi käyttää ko. pelioikeutta kauden aikana. Vuokratulla pelioikeudella pelaavan tulee olla SGL:n jäsenseuran jäsen.

Yritysosake (C-osake) voidaan nimetä yhdelle pelaajalle kaudeksi; vaihtoehtoisesti pelioikeus voidaan vaihtaa 40 pelilippuun.

Yhtä yritysosaketta vastaan annetaan yksi nimetty jäsen- ja tasoituskortti. Kortin saajan tulee maksaa Oulun Golfkerhon jäsenmaksu.

Muilla yrityksen pelilippuja käyttävillä tulee olla jonkin SGL:n jäsenseuran jäsenmaksu maksettuna sekä green card suoritettuna tai tasoitus. He eivät saa jäsen- ja tasoituskorttia.