Golfarin fysiikkaharjoittelu

Golfarin fysiikkaharjoittelu

pe 13. syyskuuta 2019 14.07.00

Pienryhmävalmennukset

Fibaco ja Oulun Golfkerhon kilpapelaajat ovat tehneet tiivistä yhteistyötä pidemmän aikaa. Moni pelaaja on hakeutunut yksilövalmennukseen, minkä avulla on saatu parannettua lajissa vaadittavaa suorituskykyä. Fibacon valmennus pohjautuu perustavanlaatuiseen fysiikkavalmennukseen, missä huomioidaan lajin vaatimukset niin liikkuvuuden, voimantuoton kuin kehonhallinnankin osalta.

Fibaco haluaa vastata parhaalla mahdollisella tavalla oululaisten tarpeisiin ja nyt tuomme valmennukset golf- pelaajille myös pienryhmävalmennuksina. Tavoitteena ja tarkoituksena on vastata tarpeisiin ja laittaa niin monta ryhmää kuin tarvetta on.

Kokoa oma 4-6 hengen ryhmä ja lähde mukaan huippuvalmennukseen!

Tarjoamme Oulun Golfkerhon jäsenille pieryhmävalmennukset seuraavaan hintaan:

4 hengen ryhmä:

Kehonkartoitus (4 henk.)

 

Kesto 1,5h

 

100€

 

(25€/hlö/1,5h)

Ryhmävalmennus (4 henk.) 5h

 

649€

(32,45€/hlö/h)

Ryhmävalmennus (4henk.) 15h

 

6 hengen ryhmä:

Kehonkartoitus (6 henk.)

 

 

 

Kesto 1,5h

1890€

 

 

150€

(25,20€/hlö/h)

Ryhmävalmennus (6henk.) 5h

 

895€

(29,83€/hlö/h)

Ryhmävalmennus (6henk.) 15h

 

2590€

(28,78€/hlö/h)

 

Kehonkartoitus tunti alkuun ei ole ryhmälle pakollinen, mutta suositeltava. Tässä ryhmä saa samalla hyvän tutustumisen valmentajaan ja valmennukseen, sekä tämän avulla valmentaja saa tarkan käsityksen siitä, minkälainen fyysinen harjoittelu toimii juuri tälle ryhmälle. Valmennusten ajat sovitaan aina valmentajan kanssa, tarkoituksena on treenata kerran viikossa, samana viikonpäivänä.

Valmennukset tapahtuvat Nallisportin tiloissa, missä meidän valmentajat toimivat. Nallisportissa on hieno ja hyvä tila pienryhmävalmennuksille. Valmennukseen tuleminen ei vaadi salimaksua tai – jäsenyyttä. Nyt on loistava tilaisuus yhdistää samaan paikkaan fysiikka- ja lajiharjoittelu, kun kenttä kohta suljetaan.

Nyt treeniporukka pystyyn ja yhteydenotto Samuliin, joka sopii tarkemmat yksityiskohdat (ajankohta, valmentaja, tuntimäärä).

Lisätietoja:

Samuli Koivuniemi                   +358 456747628

Valmentaja / esimies               samuli.koivuniemi@fibacogroup.com

Fibaco, Oulu                               www.fibacogroup.com