Toimitusjohtajan katsaus

Toimitusjohtajan katsaus

ke 25. maaliskuuta 2020 11.07.00

Tuntuu absurdilta, kun mietin, että vielä kuukausi sitten vietin unettoman yön miettiessäni kentän toipumista oudon talven jäljiltä. Viime yönä unet vei huoli läheisten terveydestä ja voimavaroista pandemian kiristäessä otetta meistä kaikista. On ollut pakko herätä tilanteen vakavuuteen.

Golfyhteisönä ja -yhtiönä Oulun Golf toimii tässä uudessa tilanteessa mahdollisimman vastuullisesti erityisesti pelaajien ja työntekijöiden terveyden turvaamiseksi, sekä talouden ja lajin hyvinvoinnin kannalta.  

  1. Seuraamme tilanteen kehittymistä laajalla rintamalla (Valtiovalta, Golfliitto, AVI…).
  2. Ohjeistamme ja informoimme selkeästi.
  3. Valvomme ohjeiden noudattamista ja puutumme laiminlyönteihin heti.

Suuri vastuu on myös pelaajilla, joiden tulee toimia annettavien ohjeiden mukaan. Yksikin typerä sooloilu voi tehdä koko yhteisölle hallaa.

Päivitämme tietoa pelikaudesta ja ohjeistamme sitä mukaa toimintaa, kun se on mahdollista. Golf-liiton nettisivuilta löytyy ohjeistusta pelaajille ja kentille. Näihin on hyvä tutustua, vaikka kenttä olisikin suljettu.

On erittäin mahdollista, että kaikki liikuntapaikat mukaan lukien golfkentät/-ranget suljetaan määräajaksi.  Kauden aloitus viivästyy ja pelikaudesta tulee normaalia lyhyempi. Sekin meillä Sankivaarassa kestetään ja pelaaminen voidaan turvata tulevinakin kesinä. Sopeudumme muutokseen ja selviämme kyllä. Valitettavasti monelle muulle golfkentälle tilanne voi olla kestämätön.

Golfkentän palvelujen osalta haluaisin muistuttaa kaikkia, että yrittäjinä heidän elantonsa on pitkälti meidän golffarien käsissä. Vetoan teihin asiakkaisiin - käyttäkää näitä lähipalveluja. Ostakaa Pron yksityistunti itsellenne tai ystävälle lahjaksi, tuokaa ystäviä ja työporukoita syömään ravintolan auettua, ostakaa uudet mailat ja golfvarusteet verkon sijaan ProShopista. Autetaan näitä yrittäjiä mahdollisuuksiemme rajoissa.

Tästä tuli omalla tavalla unohtumaton golfvuosi. Toimitaan kukin vastuullisesti ja pidetään huolta terveydestämme ja lähimmäisistämme. Eikä unohdeta sitä meille golffareille ominaista optimistisuutta. Kyllä sinne kentille vielä päästään kävelemään sen pienen valkoisen pallon perään. Mitä enemmän sitä joutuu odottamaan, sen mukavammalta se pelaaminen sitten taas tuntuu.

PS. Tässä linkki kentän uuteen kenttäesittelyyn. Tätä videota katsoessa aika kuluu mukavasti, vaikka karanteenissa.

 -tj

Tutustu lisäksi Golfiiton ohjeistukseen ja Useimmin kysyttyihin kysymyksiin