eBirdie ja GameBook yhteistyöhön

eBirdie ja GameBook yhteistyöhön

to 28. kesäkuuta 2018 13.13.00

eBirdie ja GameBook yhdistivät voimansa

Reilu vuosi sitten käyttöön otettu  eBirdie-sovellus toi jäsen- ja tasoituskortit ihmisten puhelimiin ja poisti käytöstä perinteiset paperiset jäsenkortit. GameBook-sovellus on puolestaan tuonut monia uusia innovaatioita pelikierroksen rikastamiseksi, mutta huomattavimpia ominaisuuksia ovat tuloskorttien reaaliaikainen syöttäminen sekä kavereiden tulosten seuraaminen.

eBirdie ja GameBook ovat vuoden 2018 aikana solmineet yhteistyösopimuksen ja alkaneet kehittää toimivaa kokonaisvaltaista sovellusta golfaajille. Tällä hetkellä eBirdie ja GameBook ovat yhdistyneet siten, että GameBookiin syötetyt tiedot (esim. tasoitustiedot) rekisteröityvät suoraan golfliiton keskusrekisterin kautta eBirdieen.

Myöhemmin kuluvalla kaudella mm. tasoituskierrosten kirjaaminen onnistuu sovelluksen kautta.

Lataa sovellus puhelimeesi

Pelaajien on syytä huomioida, että eBirdie ja GameBook löytyvät App Store - ja Google Play -sovelluskaupoista edelleen erillisinä sovelluksina, mutta golfari voi ladata kumman vain puhelimeensa ja saa tällöin molemmat sovellukset käyttöönsä.

Tulevaisuudessa voidaan odottaa, että eBirdie ja GameBook yhdistyvät kokonaan yhdeksi sovellukseksi, joka edistää lajin digitalisoitumista ja palvelee erinomaisesti tulevaa globaalia tasoitusjärjestelmän muutosta vuodesta 2020 lähtien.

Lisätietoja:

https://golf.fi/golfliitto/nain-otat-kayttoon-ebirdie-sovelluksen/

https://golfgamebook.com/

eBirdie sovelluskaupoissa: