Golfareiden keilakisat kolisteltu

Golfareiden keilakisat kolisteltu

ma 12. helmikuuta 2018 12.41.00

Åke Mäentausta (kesk) keilasi mestariksi A-sarjassa.
Palkintoja jakamassa Veijo Haverinen (vas.) ja Jukka Rissanen (oik.)

Golfareiden keilakisat kolisteltu

Sunnuntaina 11.2. järjestettiin OGK:n keilamestaruuskilpailut Heinäpään keilahallilla. Mukana kilpailussa oli jälleen maksimimäärä osallistujia, yhteensä 32 heittäjää kahdessa eri sarjassa.

Kilpailun paras naiskeilaaja oli toistamiseen Katri Tynkilä.

B- sarjan (tavalliset tallaajat) kärkisijoista käytiin tiukkaa kisailua useamman heittäjän kesken, mutta viidennessä ja viimeisessä sarjassa mestari erottui. Jukka Alatalon käsissä tämänkin kokoinen ja muotoinen peliväline totteli miestä erinomaisesti ja lopputuloksissa selkeä voitto. Perinteen mukaan B-sarjan voittaja nousee ensi kaudella sarjaporrasta ylemmäksi eli A-sarjaan.

A- sarjassa (rekisteröidyt keilaajat) kolme edellistä vuotta on menty Veijo Haverisen komennuksessa. Veijolle on vuosittain tiukkaa vastusta löytynyt ja tällä kertaa kamppailu mestaruudestä käytiin Veijon ja Åke Mäentaustan välillä. Haastavassa "kelissä" käyty keilakisa huipentui arvolle sopivasti ja ratkesi Åken eduksi vasta viimeisellä heitolla yhden ainoan pisteen erolla.

Kilpailussa nähtiin neljä 200 pisteen ylitystä. Kilpailun kovimman sarjan heitti Jukka Kitinoja, 224 pistettä.

Kilpailun taltioinnista alta voit tarkastaa perustuvatko kotona esitetyt menestystarinat todellisuuteen ja missä määrin.

Kiitokset Oulun Keilahallille ja kaikille kisailijoille.

Tulokset: OGK:n keilamestikset 2018