Hallituksen ja johtokunnan kuulumisia

Hallituksen ja johtokunnan kuulumisia

ke 12. syyskuuta 2018 13.27.00

Kausi on ollut ennätysvilkas

Hallitus ja johtokunta ovat kokoontuneet

Hallitus ja johtokunta ovat pitäneet vuoden 8. kokouksen.

Yhtiön toimitusjohtaja Jukka Rissanen ilmoitti hallitukselle siirtyvänsä eläkkeelle kevään 2019 aikana. Keskustelussa sovittiin siirron tapahtuvan uuden toimitusjohtajan valinnan ja mahdollisesti tarvittavan perehdytyksen jälkeen. Siihen asti toimitaan nykyisen johdon voimin normaalisti. Hallitus päätti käynnistää rekrytointiprosessin välittömästi.   

Uusia jäseniä on liittynyt tänä vuonna 259. Virallinen jäsenmäärä jatkoi kasvuaan ja oli 31.8. yhteensä 1847, joka on korkein koskaan Oulun Golfkerhon historiassa.

Osakekauppoja on edelleen tehty hieman normaalivuosia enemmän, syynä lienee pelioikeuksien loppuminen yleisiltä markkinoilta sekä pelioikeuksien kohonneet hinnat.

Kausi on ollut ennätysvilkas, kokoukseen mennessä lähtöjen määrä oli lähes 62.000, joka on noin 8500 (16 %) enemmän kuin vastaavana aikana edellisenä ennätysvuonna (2017). Kentät ovat saaneet positiivista palautetta koko kauden. Positiivinen viesti toiminnastamme on kiirinyt koko maahan.

Pelaajille annamme hieman risuja huonosta jälkien korjaamisesta bunkkereissa, kärryjen vetämisestä esteiden ja viheriöiden välistä, vaikka ne ovat osin ketjuilla estetty sekä golfautoilijoille ajelusta aroilla alueilla mm. viheriöiden läheisyydessä. Olemme jakaneet jopa auton käyttökieltoja toistuvasta piittaamattomuudesta. Jälkien korjaaminen viheriöillä ja väylillä on selvästi parantunut, mutta vielä löytyy liikaa korjaamattomia paikkoja.

Taloudellinen tilanne sekä yhtiössä että kerholla on suunnitelmien mukainen. Tulopuoli on jo ylittänyt viime vuoden ja on hieman vailla budjetoitua. Kulupuolella pysymme ennusteen mukaan budjetissa.

Hallitus keskusteli myös ensi vuoden budjetista ja antoi johdolle eväitä budjetin laadintaan. Mitään merkittäviä muutoksia ei tultane esittämään. Pelioikeuksien hintoja tarkastellaan kriittisimmin, koska jo viime syksynä asia aiheutti keskustelua yhtiökokouksessa.   

Seniorit ovat edelleen innokkaasti osallistuneet viikkokisoihin ja seuraotteluihin. Muut kilpailut ovat sitten hieman kärsineet osanottajapulasta. Edellisessä kokouksessa päätetty kokeilu scramble-kilpailu osoittautui erittäin halutuksi, ilmoittautumislista täyttyi muutamassa minuutissa. Ainakin tällaiselle kisalle näyttää olevan tilausta. Tästä saamme uusia eväitä suunnitellessamme tulevan kauden kilpailuja.

Merkittiin tiedoksi kaupungin toiminta-avustus. Avustus on viidenneksi suurin Oulun kaupungin urheiluseuroille myönnetyistä.

Merkittiin tiedoksi sekä LP- että RP-mestaruuskilpailujen tulokset.

Myönnetty Tähti-Seura Plakaatti luovutetaan Oulun Golfkerholle juniorikauden päättäjäisissä tiistaina 18.9.

AP/JR