HCP +20 ja Kansallinen Golfviikko

HCP +20 ja Kansallinen Golfviikko

ma 17. kesäkuuta 2019 08.00.00

Kansallinen Golfviikko tuli päätökseen sunnuntaina 16.6, jonka kunniaksi järjestettiin monia eri tapahtumia, Inlook-leiri ja kilpailuja. Viimeisenä pelattiin HCP +20 -kilpailu

Kansallista Golfviikkoa vietettiin koko 24. viikko, jonka teemana oli #muntapapelata, eli esitellään erilaisia tapoja harrastaa tai aloittaa golf. Kokeilijoille oli ilmaiset pallot ja kipinäkierrokset joka päivä, joita hyödynsi moni lajiin tutustuva. Joka keskiviikkoinen Nappula Golf oli huippusuosittu, sillä jopa 60 lasta oli vanhempineen paikalla klo 18-19.

Avoimet Ovet järjestettiin myös rangella samaan aikaan. Junnujen Inlook-leiri pyöri maanantaista keskiviikkoon, vaikka keli ei suosinutkaan pienempiä. Torstaina saivat skeittijunnut kokeilla golfia Darts-taulun muodossa Hovisuon urheilupuistossa. Viimeiseen arkipäivään tuotiin eloa rangella ”bileissä”, jossa musiikki soi ja aloittelijat saivat mahdollisesti kipinää lajiin.

Viikon päätti uusi kilpailu HCP +20, joka toivottavasti saadaan perinteeksi. Siinä kaikki tasoituksella 20-54 pelaavat saivat osallistua Sangilla pidettyyn pistebogikisaan.

Voiton vei Mika Linnala 44 pisteellään. Mika sanoi pelinsä avaimiin kuuluneen hyvä dravipeli, jonka mahdollisti 51-tiiltä pelaaminen. ”Näin lähempää pelattuna oli helpompi pysyä avauksilla väylällä, ja näin metsäisellä kentällä se on pakkokin. Tämä oli minulle vasta toinen golfkisa, mutta jo nyt voitin. Tästä voi tulla se minun lajini.” naurahti Mika.

Toiseksi sijoittui Käyhkön Topi hienolla 42 pistemäärällä. Kolmas sija oli haluttu, sillä kolme pelaajaa jakoi tätä 41 pisteellään. Jaana Karvosella oli pienin slope tästä porukasta, joten pronssi meni hänelle.