Kisaraportti - OGK:n Kilpajunnut Katinkullassa

Kisaraportti - OGK:n Kilpajunnut Katinkullassa

ma 20. toukokuuta 2019 16.02.00

Kilpajunnut Katinkullassa – Future ja Junior Challenge tourit polkaistiin käyntiin mukavalla menestyksellä


Kauden ensimmäiset pohjoisen alueen junnukilpailut pelattiin viime viikonloppuna 18.-19.5.2019 Katinkulta Golfissa hienossa kelissä. Menestystäkin saatiin OGK:n junioreille mukavasti.

Kisat vietiin läpi mukavassa kelissä

Future tourin kooste lauantailta

Lauantaina pelattiin Future Tourin osakilpailu. Sarjat tällä kiertueella ovat Pojat 16v (sinisiltä), Pojat 12v (punaisilta), Tytöt 16v (punaisilta), Tytöt 12v (punaisilta), Easy 9r ja Easy 18r. Easy sarjat pelataan etutiiltä pistebogina, muut sarjat raakana lyöntipelinä ilman tasoituksia. Lauantaina osallistujia riitti (vähintään 3 / sarja) sarjoihin P16, T16, Easy 9 ja Easy18.

Lisäksi Futuressa pelataan seurojen välinen joukkuekilpailu Future Liiga, jossa nelihenkisen joukkueen kolmen parhaan juniorin yhteenlaskettu lyöntipelitulos ratkaisee osakilpailuvoiton.

Menestys lauantaina oli vähintäänkin hieno. OGK:ta edustamassa oli yhteensä 10 kilpailijaa.  Easy 9 sarjassa Jimi Tarkkonen ja Lukas Alaniemi sijoittuivat jaetulle sijalle 3. Ilari Taskinen pelasi sijalle 7. Hienoa pojat! Pojista ei saatu kuvaa, kun kiirehtivät mitalijäätelöille.

Easy 18 sarjassa päästiinkin sitten voittojen tielle. Alisa Alaniemi sijalle 1. ja Topi Käyhkö sijalle 2. Alisan voittopuhetta siteeraten, voi olla ylpeä pelisuorituksesta. 😊

 

Easy 18 palkittujen poseerausta

Tyttöjen 16v sarjaan starttasi OGK:lta 3 kisajunnua. Aino Kiiskilä vei voiton hienolla pelillä ja tuloksella 80 lyöntiä. Sijalle 2. pelasi Laura Leiviskä tuloksella 85 lyöntiä ja Petra Leino sijoittui sijalle 4. Hienosti avattu kisakausi koko ryhmältä.

Tytöt 16v palkittu kolmikko

Poikien 16v sarjan voiton vei hyvällä pelillä ja tuloksella 82 Iivari Anttonen. Sijalle 3 pelasi niin ikään hyvällä pelillä Aleksi Matinlassi, tulos 89 lyöntiä.

Pojat 16v kolme parasta

 

OGK:n hyvät tulokset lyöntipelisarjoissa tarkoittivat myös sitä, että Future Liigan ensimmäinen pokaali saatiin Ouluun. Hienoa Joukkue!

 

Sunnuntaina taisteltiin sijoituksista Junior Challenge Tourilla

Sunnuntaina pelattiin vuorostaan pohjoisen alueen ensimmäinen (lue toinen, kun ensimmäinen peruttiin nastarengas kelien vuoksi) Junior Challenge Tourin osakilpailu. Sarjat tällä kiertueella ovat Pojat (keltaiselta) ja Tytöt (punaisilta). Kaikki juniori-ikäiset (8-21 vuotiaat) pojat pelaavat siis samassa sarjassa, samoin menee tytöillä. Sarjat pelataan lyöntipelinä ilman tasoituksia.

Sunnuntaina jatkettiin joukkueena hyviä pelejä. Tyttöjen sarjaan osallistuivat Laura Leiviskä ja Aino Kiiskilä. Laura pelasi sijalle 4. (84 lyöntiä) ja Ainon sijoitus oli 6. (89 lyöntiä). Tasainen 2 päivää molemmilta tytöiltä.

Poikien sarjassa OGK:lta oli mukana 5 kisaajaa. Voiton ja täydet pisteet vei Eemeli Anttonen tuloksella 74 lyöntiä. Antti Vehviläinen oli edellisen päivän hyvien verryttelyiden saattelemana jaettu 4. tuloksella 84 lyöntiä. Ville Matilainen pelasi mukavasti sijalle T6 tuloksella 86 lyöntiä. Iivari Anttonen jatkoi kisaa eilisen voiton jälkeen, nyt sijalle 10 ja tuloskorttiin merkattiin 88 lyöntiä. Uutena kisaajana JCT:lle starttasi myös Aleksi Matinlassi, Aleksi selvitti pidemman kentän metkut mukavasti, sijoitus 13. ja tulos 98 lyöntiä.

 

Eemeli pääsi pitämään voittajapuhetta

 

Kilpailukausi on vielä alussa ja hienoa kehitystä nähtävissä jo tässä vaiheessa kaikkien junnujen pelissä. Vielä korttiin saattaa napsahdella tuplia ja jopa isompia merkintöjä, mutta saatiin kortteihin myös pieniä ja jopa isojakin lintuja. Laura naksautti sunnuntaina läheltä-piti albatrossin par5 väylälle 17, tap in Eagle tuloksena.

Helppoa eaglea pukkaa

 

Tästä on hyvä jatkaa koitoksia ja toivotaan molempiin kiertueisiin vielä lisää pelureita.

 

Teksti: ML

Kuvat: ML, JA