Ladykapteenin yhteenveto kuluneesta kaudesta

Ladykapteenin yhteenveto kuluneesta kaudesta

to 25. lokakuuta 2018 12.26.00

Tervehdys Naisgolffarit!

Golfkausi 2018 pikkuhiljaa päättyy, joten on aika katsoa hieman taaksepäin, mutta kurkistaa jo hieman tulevaakin. Päättyvä pelikausi OGK:lla ollut todella hieno ja ennätyksellinen moneltakin osalta, eikä niistä vähäisimpänä mainittavat reilut 71000 lähtöä.  OGK:lla naisjäsenten määrä oli kauden lopussa 480.

Kiteytystä kuluneen kauden naisten toiminnasta. OGK:n naistoimikunta järjesti jäsenistölle monipuolisesti ohjattua toimintaa, kuunnellen herkällä korvalla myös toiveita ja palautteita. Järjestimme tiistaisin peli-iltoja, joita ehdittiin yhteensä 12 kertaa yhdessä viettää erilaisilla teemoilla maustettuna, näistä suosituin teemailta oli Pinkkipallo-peli. Näissä peli-illoissa ja naisten kauden avauksessa kävi yhteensä 147 osallistujaa.

Golfopetusta meille järjesti golfpro Henkka. Ryhmätunteja oli tarjolla erilaisilla teemoilla läpi kesän. Naisille suunnattuja kilpailuja oli tarjolla erilaisilla pelimuodoilla, joista erityisen suosittu oli yksilökilpailuna pelattu Sankivaara Ladie’s Open. Joukkue/parikilpailuista suosituin oli huikea Naisten Loistava Lopetus, jossa saimme parin kanssa pelata kolmea erilaista pelimuotoa. Meillä oli ilo huomata, kuinka myös naisille suunnattuihin kilpailuihin osallistutaan aktiivisesti yksin tai yhdessä. Toivomme, että myös jatkossa mahdollisimman moni rohkaistuu kokeilemaan erilaisia kilpailutapahtumia kesän aikana, joita seura monipuolisesti tarjoaa.

Suuret kiitokset kaikille tapahtumiin osallistuneille, avustajille ja yhteistyökumppaneille. Erityiskiitokset OGK:n koko kenttäorganisaatiolle näin upeasta kaudesta.

Naistoimikunnan kanssa olemme alkaneet miettimään ja suunnitella tulevaa kautta. Näihin tuleviin tapahtumiin ja toimintaan pyritään jatkossakin toteuttamaan osittain tuttuja juttuja mutta tuoden tapahtumakalenteriin myös uutta raikasta ideaa. Näistä tiedotamme lisää ensi kevään aikana.

Kiitos vielä kaikille kuluneesta golfkaudesta ja mukavaa loppusyksyä!

Ladykapteeni Marika & Naistoimikunta