Naisten Pankki Open

Naisten Pankki Open

la 15. kesäkuuta 2019 17.47.00

Hyväntekeväisyyttä Sankivaarassa

Lauantaina 15.6. pelattiin Naisten Pankki Open -pariscramble, joka oli supersuosittu. Jo kahdeksatta vuotta peräkkäin pelattua kiertuetta pääsi ottamaan osaa jopa 96 pelaajaa. Kyseessä on Suomen laajin hyväntekeväisyysgolfkiertue, jonka tavoitteena on mahdollistaa ja kustantaa ammatteja kehitysmaiden naisille.

Beat the Pro

Kilpailuaamu valkeni aurinkoisissa merkeissä, ja se näkyi myös ihmisten kasvoilla. Jännitystä kilpailuun toi Sangin 13. väylällä pidetty "Beat the Pro", jossa lahjoittamalla hyväntekeväisyyteen sai haastaa OGK:n kilpapelaajan Karina Kukkosen lähimmäksi lippua kilpailussa. Jopa 60 pelaajaa otti haasteen vastaan, joista kymmenen sai ujutettua pallonsa lähemmäksi tankoa kuin "pro".

Toinen erikoiskisa käytiin väylällä numero neljä, jolla oli perinteinen lähimmäksi lippua. Miehistä parhaimman kudin veti Marko "Mörkö" Leiviskä (0,58m). Naisissa päivän tarkimman löi Heli Juusola (1,46m).

 

Päivi ja Kaitsu olivat ihmeissään voitostaan. Pelipari kutsutaan elokuun viimeisenä päivänä pelattavaan finaalikilpailuun, jonka voittajapari pääsee golfmatkalle Espanjaan.

 

Tulokset

Parina parhaiten menestyivät Päivi Jaakkola ja Kai Penttilä voittaen kisan 43:lla bogipisteellä. Päivin kommenttia päivästä: "Mahtava oli pelata, kun ihmiset olivat hyvällä tuulella ja peli kulki. Erilaista ilmapiiriä loi varmasti hyväntekeväisyysteema. Pelaajat pelasivat sekä omaksi ilokseen, että toisten hyväksi. Kiitos Naisten Pankille!"

 

Toiseksi sijoittui pari Jani Kilponen/Timo Suorsa 42 pisteellä. Kolmannesta sijasta käytiin kova kamppailu, sillä jopa neljä joukkuetta päätyi pistemäärään 41. Pienimmän slopensa takia kaimat Antti Käyhkö ja Antti Leskinen saivat viedä kotiinsa suklaalevyt.

 

 

Teksti ja kuvat KK