WANTED LADYKAPTEENI

WANTED LADYKAPTEENI

ti 22. elokuuta 2017 14.51.00

Maijukka Paasion lopettaessa ladykapteenina yhdeksän vuoden jälkeen tarvitsemme uuden ladykapteenin. Maijukka siirtää ansaitusti ladykapteenin vastuun ja valtikan eteenpäin.  Oletko kiinnostunut tai onko mielessäsi naisjäsen, jota voitaisiin kysyä ladykapteeniksi?

Ladykapteeni auttaa kehittämään OGK:n toimintaa ja ennen kaikkea naisgolfia. Hän on seuran naisgolfareiden luottamusnainen, joka vie naisten mielipiteitä ja toiveita eteenpäin. Ladykapteeni kuuluu naistoimikuntaan ja sitoutuu sen ja yhteisömme tavoitteisiin.  Ladykapteeni auttaa uusia jäseniä pääsemään mukaan golfyhteisöön ja tutustuttaa lajiin. Hän organisoi ladykapteenin kierrokset. Hän edistää alueen seurojen naisgolfareiden välistä yhteistyötä ja organisoi seuraottelut.

Ladykapteeni on kiinnostunut naisgolfareiden kehittymisestä sekä hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaidot omaava. Ladykapteenilta jää oman pelaamisen ohella aikaa ladykapteenina toimimiseen ja hän haluaa osallistua kilpailuihin. Lisäksi hänen toivotaan tuovan uudenlaisia ajatuksia OGK:n toiminnan kehittämiseksi.

Ilmoita esityksesi tai halukkuutesi 30.9. mennessä, joko naistoimikunnan puheenjohtajalle (paivi.aro@dnainternet.net) tai toimitusjohtajalle (jukka.rissanen@oulugolf.fi).